EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Lezli Rubin-Kunda (Καναδάς - Ισραήλ)

Ενημέρωση: 13-03-2017 17:02

– Drawing performance & video
Title wor#1: FLUX (performance with video projection and sound)
Title work#2: Morph (video)
Τόπος: Ρομάντσο
Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2017
Ώρα: 19:00-22:00

 

Η δράση της Lezli Rubin-Kounda περιλαμβάνει την ηχογραφημένη ροή ενός ποταμού, που ακούγεται επαναλαμβανόμενα (loop) στον χώρο. Σε αυτό το πλαίσιο η καλλιτέχνιδα θα προσθέτει σχέδια με κάρβουνο σε ένα συνεχές γράψιμο και σβήσιμο, πάνω σε μια επιφάνεια, προσπαθώντας να «πιάσει» τη ροή, όπως αυτή σχηματίζεται και διαλύεται. 

Με τη διαδικασία αυτή προσπαθεί να δείξει το μη-χρονικό μέσο σχεδίασης, τη συνεχή κίνηση του νερού. Κατά διαστήματα, η εικόνα του ρέοντος ύδατος θα προβάλλεται πάνω στο ζωγραφικό σχέδιο για λίγα δευτερόλεπτα. 

Τίποτα δεν είναι στέρεο ή στατικό. Η αίσθηση της μη σταθερότητας στο έδαφος παράγει το συναίσθημα της σύγχισης όσο και μια εφορία με άπειρες δυνατότητες.

Το έργο θα παραμείνει μετά την παράσταση.

 

 

Lezli Rubin-Kunda

Καναδο-Ισραηλινή καλλιτέχνιδα που δημιουργεί παραστάσεις σε συγκεκριμένους χώρους, βίντεο εγκαταστάσεις, ενώ με επιτοπίες σχεδιαστικές παρεμβάσεις και φωτογραφικές αποτυπώσεις, εξερευνά τη σχέση της με το περιβάλλον. Μέσω του σώματός της χρησιμοποιεί φυσικά ή τεχνητά υλικά, κάνοντας απλά πράγματα που, τελικά, τη συνδέουν με τον χώρο και το φυσικό όσο και με το πολιτιστικό, κοινωνικό και μεταφορικό πλαίσιο του χώρου.

Έχει κάνει διαδράσεις και εκθέσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ισραήλ και στην Ευρώπη, ενώ βίντεο των παραστάσεών της έχουν προβληθεί σε πολλά μέρη.

http://www.lezlirubinkunda.com



Επιστροφή