EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ο Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ


Στη Νύχτα Πολιτισμού του Athens Culture Net.
Στο πλαίσιο της «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων.



ΦΑΙΔΡΟΣ


Η εκδήλωση ΦΑΙΔΡΟΣ, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ


Η δράση ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



Ο ΙΛΙΣΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Από τον ιερό ποταμό στον υπόγειο αγωγό


Η εκδήλωση Ο ΙΛΙΣΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Από τον ιερό ποταμό στον υπόγειο αγωγό, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος και ο Martin Baldwin-Edwards παρουσιάζουν την κοινωνική ιστορία του Ιλισσού ποταμού δια μέσου των αιώνων, με σχετικά τεκμήρια.



ΟΥΤΟΠΙΑ [ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ;]


ΟΥΤΟΠΙΑ [δίπλα στη γωνία;]

Μια περιδιάβαση για τρεις performers και σιωπηλούς περιπατητές

Mε τον Geert Vermeire



LITTLE GIANT


Η βίντεο εγκατάσταση LITTLE GIANT πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΒΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΩΡΕΙΘΥΙΑ


Η εκδήλωση ΒΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΩΡΕΙΘΥΙΑ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



RIVER STUDIO - ILISSOS


Η εκδήλωση STUDIO RIVER - ILISSOS πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΗΧΕΤΑ ΤΕΤΤΙΧ


Η εκδήλωση ΗΧΕΤΑ ΤΕΤΤΙΧ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



ΟΤΤΩ ΤΙΣ ΕΡΑΤΑΙ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΑΠΦΩ


Η εκδήλωση ΟΤΤΩ ΤΙΣ ΕΡΑΤΑΙ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΑΠΦΩ πραγματοποιείται σε συνεργασία με την «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.